اخبار جدید

سوگاس در تجلیل از 100 رستورانی برتر

سومین دوره آئین تجلیل از یکصد مجموعه رستورانی برتر کشور برگزار شد و مجموعه های برتر در این حوزه معرفی شدند.


به گزارش روابط عمومی مجموعه سوگاس در مراسم اختتامیه این رویداد که در سالن همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد، بسیاری از شرکت های تولیدی و خدماتی در حوزه غذا به معرفی محصولات و دستاوردهای جدید خود به منتخبان پرداختند.


در میان محصولات معرفی شده در این رویداد، غرفه ظروف یکبارمصرف سوگاس، یکی از پربازدیدترین غرفه ها بود.

 

برگزیدگان سومین آئین تجلیل از یکصد مجموعه رستورانی برتر، ضمن تاکید بر مزایای زیست محیطی استفاده از ظروف صددرصد گیاهی و کمپوست پذیر سوگاس، قابلیت های همزمان تحمل حرارت و برودت، نفوذناپذیری در برابر آب و روغن و عایق بودن در برابر حرارت را از مهم ترین ویژگی های کاربردی این ظروف دانستند.
سوگاس اولین تولیدکننده ظروف صددرصد گیاهی و کمپوست پذیر در خاورمیانه است که محصولات خود را علاوه بر بازار داخلی، در بازارهای بسیاری از کشورهای دیگر نیز عرضه کرده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *